Ha buszt szeretne kölcsönözni vagy akár bérelni, akkor keressen fel minket! Ugyanis ezeket mind minőségi garanciával vállaljuk! Ha Ön buszbérlésre keresi a megoldást, akkor megtalálta! A mi vállalkozásunk már több mint 20 éve áll rendelkezésre az utasok számára. A szállítást pedig nem csak belföldre, hanem külföldre egyaránt vállaljuk, több mint 50 országba. Bármekkora csoporttal is szeretne utazni, mi ennek megfelelően biztosítunk Önöknek autóbuszt. 27 minőségi ám mégis eltérő befogadó képességű busz áll rendelkezésünkre. Bármilyen igényük is van, mi helyt tudunk állni!


Legyen szó óvodások vagy iskolások körében megrendezett osztálykirándulásról vagy városnézésről illetve sítúráról, nagyobb csoportok számára is biztosítunk autóbuszt. Hosszabb utakra is teljes mértékig megfelelnek az autóbuszok, melyekkel még a legkisebbek is élvezik az utazást. Ám nem csak a fiatal korosztálynak ajánljuk magunkat, hanem az idősebbeknek is. Nyugdíjasok csoportok számára kifejezetten kényelmes autóbuszokkal szolgálunk, és ha szükséges, akkor kisebb létszámú csoportokat is tudunk utaztatni.

Mint említettük, nem csak országon belül, de országunkon kívüli városokba az általunk biztosított autóbuszainkkal. Gyönyörű helyekre tudnak segítségünkkel ellátogatni megfizethető áron! Rendszeres utazási lehetőséget biztosítunk cégek alkalmazottainak, óvodások illetve iskolások számára egyaránt. Ha cégen belül terveznek akár egy csapatépítő tréninget, kirándulást vagy bármilyen rendezvényt, úgy ebben az esetben is mi vagyunk a legjobb választás! Sportolókat illetve egyesületeket is különböző programokra illetve versenyekre is szállítunk. Széleskörű szolgáltatásinknak köszönhetően Ön is meg fogja találni a legmegfelelőbbet. Ne feledje, minőségi autóbuszok olcsón, garanciával!